Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργαζόμενοι ΕΚ: Να υιοθετηθούν μέτρα για τα προβλήματα της Επιτροπής

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επί σειρά ετών, διαπιστώνει και θέτει υπόψη των αρμοδίων προβλήματα στη λειτουργία και στην επιτέλεση του έργου της.

Εργαζόμενοι ΕΚ: Να υιοθετηθούν μέτρα για τα προβλήματα της Επιτροπής

Οι εργαζόμενοι στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς χαιρετίζουμε την φιλοξενία της ετήσιας συνόδου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εποπτικών Αρχών Κεφαλαιαγοράς (IΟSCO) για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και την διεξαγωγή του Συνεδρίου της Επιτροπής στις 29 Μαΐου 2024 με την συμμετοχή διεθνούς κύρους προσωπικοτήτων.

Η διεθνής προβολή της χώρας είναι αποτέλεσμα και της δικής μας προσπάθειας και έργου, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους που εργάστηκαν, υπερβάλλοντας εαυτούς, για την επιτυχή διεξαγωγή των ανωτέρω, με ελάχιστους πόρους και την υποστελέχωση να βρίσκεται σε κρίσιμο πλέον σημείο και να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις κατακόρυφα αυξανόμενες απαιτήσεις από την συνεχή ανάληψη νέων αρμοδιοτήτων.

Ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επί σειρά ετών, διαπιστώνει και θέτει υπόψη των αρμοδίων τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και στην επιτέλεση του έργου της Επιτροπής∙ προβλήματα που αποδυναμώνουν και υπονομεύουν το έργο της Επιτροπής, την υποβαθμίζουν ως θεσμό και κλονίζουν την υπόστασή της.

Εκφράζουμε, για άλλη μια φορά, την βαθύτατη ανησυχία μας και ζητάμε την άμεση υιοθέτηση και νομοθέτηση μέτρων και ρυθμίσεων ικανών να επιλύσουν τα δομικά προβλήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τα οποία συσσωρεύονται και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της ελληνικής
κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v