Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Premia Properties: Με buy ξεκινά κάλυψη η Eurobank Equities

Η χρηματιστηριακή προβλέπει μέση ετήσια άνοδο της καθαρής εσωτερικής αξίας (NAV) κατά 11% ως το 2026, πολύ υψηλότερο από το μέσο ευρωπαϊκό 2%, στην οποία προστίθεται μια μερισματική απόδοση περίπου 2%.

Premia Properties: Με buy ξεκινά κάλυψη η Eurobank Equities

Με σύσταση buy και τιμή-στόχο στα 1,48 ευρώ ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Premia Properties η Eurobank Equties, εκτιμώντας το περιθώριο ανόδου στο 24,6% από τα τρέχοντα επίπεδα. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η Premia είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρίες στο real estate στην Ελλάδα, με χαρτοφυλάκιο ύψους 307 εκατ. ευρώ και ετήσια μισθώματα 23 εκατ. ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σε απόδοση 7,6%. 

Ταυτόχρονα, έχει θεσπίσει μια φιλόδοξη στρατηγική επέκτασης, με αναμενόμενες κεφαλαιακές δαπάνες 94 εκατ. ευρώ έως το 2026. Τα νέα ακίνητα αναμένεται να οδηγήσουν σε πρόσθετα έσοδα άνω των 8 εκατ. ευρώ (με βάση την εκτιμώμενη απόδοση άνω του 7%) έως το 2026. Σε γενικές γραμμές, η χρηματιστηριακή προβλέπει μέση ετήσια άνοδο των μισθωμάτων κατά 15% έως το 2026. 

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή προβλέπει μέση ετήσια άνοδο της καθαρής εσωτερικής αξίας (NAV) κατά 11% ως το 2026, πολύ υψηλότερο από το μέσο ευρωπαϊκό 2%, στην οποία προστίθεται μια μερισματική απόδοση περίπου 2%. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v