Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Πέμπτης

Τάσεις σταθεροποίησης εκτιμούν οι Χρηματιστηριακές ότι θα επικρατήσουν στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα ανοδικής αντίδρασης, ως αποτέλεσμα των πιέσεων που δέχτηκε πρόσφατα η Σοφοκλέους, αλλά και του θετικού κλεισίματος των διεθνών αγορών.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Πέμπτης
Για τάσεις σταθεροποίησης κάνει λόγο το πρωινό report της Φάσμα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μικρής τεχνικής αντίδρασης, η οποία πιθανότατα θα προκύψει ως αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν στην ελληνική αγορά πρόσφατα, και αφετέρου λόγω της θετικής κίνησης των διεθνών αγορών στο κλείσιμο.

”Μεσοπρόθεσμα”, αναφέρει το report της Marfin Hellenic, περιμένουμε τη διατήρηση της ίδιας τάσης στην ελληνική αγορά, με τις διεθνείς αγορές να παίζουν τον πρώτο ρόλο και τις συναλλαγές να περιορίζονται σε συγκεκριμένο αριθμό μετοχών.

Σε ”θετικές περιοχές” αναμένει η Fortius Finance ότι θα κινηθεί σήμερα ο Γενικός Δείκτης, ενώ εντοπίζει το σημείο αντίστασης στις 1.700 μονάδες.

Επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον και ”παρόμοιους ρυθμούς” βλέπει το report της Εθνικής ΑΧΕ για τη συνεδρίαση της Πέμπτης, ενώ αναφέρει ότι σήμερα ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της EFG Eurobank που προέκυψαν από την εξάσκηση των δικαιωμάτων διανομής μετοχών στο προσωπικό της τράπεζας.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v