Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης

Το άσχημο χρηματιστηριακό κλίμα που επικρατεί διεθνώς και τις αρνητικές επιδράσεις που εκτιμάται ότι αυτό θα έχει στη Σοφοκλέους περιγράφουν για μία ακόμη ημέρα τα reports των ΑΧΕ. Κάνουν επίσης λόγο για πιθανότητα βραχύχρονης και τεχνικής αντίδρασης.

Οι χρηματιστηριακές για τη συνεδρίαση της Τετάρτης
Για αρνητική ψυχολογία που επικρατεί στα διεθνή χρηματιστήρια κάνει λόγο η Εθνική ΑΧΕ στο πρωινό της σχόλιο και συνδυάζοντας αυτό το δεδομένο με τους χαμηλούς όγκους συναλλαγών και την έλλειψη νέων καταλήγει στην εκτίμηση ότι δεν διαφαίνεται διαφοροποίηση της παρούσας χρηματιστηριακής εικόνας- βραχυπρόθεσμα.

”Παράταση” στην πολεμική ανασφάλεια ”βλέπει” το report της Φάσμα, θεωρώντας ταυτόχρονα αρκετά πιθανό να δούμε μια τεχνική αντίδραση της αγοράς ως αποτέλεσμα του θετικού κλεισίματος σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μία ακόμη ημέρα εντοπίζει τις διεθνείς γεωπολιτικές ανησυχίες το report της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ, παρατηρώντας την απροθυμία των θεσμικών επενδυτών να λάβουν θέσεις long. ”Οποιοδήποτε rebound αναμένεται να είναι βραχυχρόνιο και τεχνικό”, προσθέτει.

* Τα πλήρη κείμενα των reports δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v