Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eκτιμήσεις Marfin Hellenic για Eurobank

Διατηρεί τιμή στόχο (12,4 ευρώ) και σύσταση (διακράτηση – hold) για τη μετοχή της Eurobank, η Μαrfin Hellenic στο ημερήσιο report της (24/01), προβλέποντας παράλληλα πως τα καθαρά κέρδη του ομίλου θα ανέλθουν στα 210 εκατ. ευρώ για το 2002.

Eκτιμήσεις Marfin Hellenic για Eurobank
Διατηρεί τιμή στόχο (12,4 ευρώ) και σύσταση (διακράτηση – hold) για τη μετοχή της Eurobank, η Μαrfin Hellenic στο ημερήσιο report της (24/01).

Η Marfin Hellenic εκτιμά πως τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου (2002) θα ανέλθουν στα 290 εκατ. ευρώ, ενώ για τα καθαρά κέρδη εκτιμάται πως θα διαμορφωθούν στα 210 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 2% περίπου, σε σχέση με το 2001.

Στο report μάλιστα επισημαίνεται πως η Eurobank αποτελεί μια από τις λίγες τράπεζες που η Marfin Hellenic αναμένει να καταγράψει ”θετική δυναμική” στην κερδοφορία της.

Παράλληλα, ξεχωριστή αναφορά πράττει και σε δημοσιεύματα τύπου, τα οποία προβλέπουν για το 2002 μείωση κατά 12% στα ενοποιημένα ΕΒΤ μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου, έναντι του 2001, τα οποία εκτιμάται πως θα ανέλθουν στα 284 εκατ. ευρώ, με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v