Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πως είδε η SSSB τη διαμάχη ΟΠΑΠ- Intralot

Τις πολλαπλές ανησυχίες της σχετικά με την καταδικαστική για τον ΟΠΑΠ απόφαση στην αγωγή της Intralot περιέχει έκθεση της SSSB, με ημερομηνία 21/01, ενώ αμετάβλητες διατηρούνται η πρόβλεψη (outperform) και η τιμή στόχος (12 ευρώ) για τον Οργανισμό.

Πως είδε η SSSB τη διαμάχη ΟΠΑΠ-  Intralot
Την ανησυχία της σχετικά με το χθεσινό αποτέλεσμα της διαιτησίας στην υπόθεση της αγωγής της Intralot εκφράζει η SSSB σε έκθεσή (21/01) της για τον ΟΠΑΠ- μόλις τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την προηγούμενη (17/01).

Αν και η πρόβλεψη (outperform) και η τιμή στόχος (12 ευρώ) για τον Οργανισμό δεν αλλάζουν, στην έκθεση επισημαίνεται ότι το ποσό που επιδικάστηκε για την υπόθεση του ”πάμε στοίχημα” επί ιπποδρομιών και κυνοδρομιών (37,4 εκατ. ευρώ) βρίσκεται κοντά σε αυτό του ”χειρότερου σεναρίου”.

Αναφέρεται ακόμη η πρόθεση του ΟΠΑΠ να ασκήσει έφεση επιχειρώντας να ακυρώσει την απόφαση, όπως και το ρίσκο που εμπεριέχει η στρατηγική της μη καταβολής. ”Ο ΟΠΑΠ θα είναι αναγκασμένος να καταβάλει 37,4 εκατ. ευρώ για κάθε έτος που η συμφωνία τους δεν ενεργοποιείται”, επισημαίνεται.

”Εκτός από την προφανή μας απογοήτευση”, τονίζει η SSSB, ”ανησυχούμε επίσης για το ότι ο ΟΠΑΠ δεν φαίνεται να πιέζει για την έναρξη λειτουργίας των επίδικων παιχνιδιών, ώστε να μειώσει τη ”ζημιά”, καθώς και για την αξιοπιστία της διοίκησης, η οποία σε όλο αυτό το διάστημα ήταν αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της διαιτητικής κρίσης”.

Οι τίτλοι του Οργανισμού έχουν ήδη από την αρχή του έτους μειώσει την αξία τους κατά 320 εκατ. ευρώ, εν αναμονή της απόφασης. Αυτό σημαίνει, γράφει η SSSB, ότι σε μεγάλο βαθμό, η αγορά έχει προεξοφλήσει τα νέα στην μέχρι τώρα αποτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v