UBS:Στα 12,4 ευρώ η τιμή στόχος για Γερμανός

Στα 12,4 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για την εταιρία Γερμανός η UBS Warburg σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου, ενώ αναθεωρεί προς τα πάνω και τη σύστασή της στο Neutral 1 από την προηγούμενη για Neutral 2.

UBS:Στα 12,4 ευρώ η τιμή στόχος για Γερμανός
Προς τα πάνω αναθεωρεί την τιμή στόχο για την εταιρία Γερμανός η UBS Warburg στα 12,4 ευρώ, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει και τη σύστασή της στο Neutral 1 από το Neutral 2, σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου.

Στην έκθεση η UBS Warburg αναφέρει ότι ύστερα από αρκετές υποβαθμίσεις όσον αφορά στην ανάπτυξη των μεγεθών της αγοράς κινητών τηλεφώνων, εκτιμά πλέον ότι οι προβλέψεις έχουν βελτιωθεί.

Όσον αφορά στην εταιρία Γερμανός, η UBS σχολιάζει ότι η εταιρία διέρχεται μιας ραγδαία φάση ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να οδηγήσει σε νέες θετικές εισροές το 2003. Παράλληλα, ύστερα από την καθιέρωση της εταιρίας στην ελληνική αγορά, ο Γερμανός ενισχύει και τις διεθνείς δραστηριότητές του.

Η UBS Warburg αναφέρει ότι η εταιρία ενισχύει ταχύτατα την παρουσία και το όνομά της στην Ανατολική Ευρώπη, ενώ προχωρά ακόμη περαιτέρω τη διεύρυνσή της μέσω της κατασκευής franchising, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το 2003 οι διεθνείς δραστηριότητες της Γερμανός θα είναι κινητήρια δύναμή της.

Όσον αφορά στους κινδύνους που περικλείουν τις δραστηριότητές της Γερμανός, η UBS αναφέρει ότι οι πωλήσεις κινητών εξαρτώνται από την παρουσίαση νέων μοντέλων και υπηρεσιών, με αβέβαιο timing. Παράλληλα, οι ευρωπαϊκές αναπτυσσόμενες αγορές όπου επικεντρώνεται ο Γερμανός έχουν ευάλωτο τόσο πολιτικό όσο και οικονομικό περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v