Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο φως ΧΑ για εισαγωγή της Sprider στην Κύρια

Tην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Sprider και την εισαγωγή των μετοχών της στη Κύρια Αγορά, καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.125.000 μετοχών της Fashion Box και 361.000 νέων μετοχών της Παϊρης, ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ του ΧΑ.

Πράσινο φως ΧΑ για εισαγωγή της Sprider στην Κύρια
Το ενημερωτικό δελτίο της Sprider για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ του ΧΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία Sprider θα διαθέσει 3.126.450 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δημόσια εγγραφή.

Επιπρόσθετα οι μέτοχοι ”ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ HOLDINGS AE” και Αθανάσιος Αργυρός θα διαθέσουν 4.915.000 κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 315.000 με ιδιωτική τοποθέτηση και 4.600.000 με δημόσια εγγραφή

Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε κατά την σημερινή συνεδρίασή του :

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.125.000 μετοχών της εταιρίας FASHION BOX ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 361.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ’Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ’ που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του ΔΣ, τους εργαζομένους αυτής, καθώς επίσης και τα στελέχη της θυγατρικής εταιρίας ’POLYPACK A.E’

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v