Η ατζέντα της Κεφαλαιαγοράς

Το πράσινο φώς για την εισαγωγή της Εμφασις Συστήματα Πληροφορικής στην Παράλληλη Αγορά αλλά και σειρά θεσμικών θεμάτων περιλαμβάνει η ατζέντα της αυριανής και τελευταίας για φέτος συνεδρίασης της ΕΚ, που αναμένεται να μην περιλαμβάνει πρόστιμα, παρά τη σειρά υποθέσεων που βρίσκονται υπό εξέταση.

Η ατζέντα της Κεφαλαιαγοράς
Xωρίς επιβολή κυρώσεων, παρά τη σειρά υποθέσεων που βρίσκονται υπό εξέταση, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί, αύριο Πέμπτη 19/12/02, η τελευταία συνεδρίαση της Διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για φέτος.

Στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίασης της ΕΚ περιλαμβάνεται η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της ”Εμφασις Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ” για εισαγωγή στην Παράλληλη Αγορά καθώς και η έγκριση χρηματιστηριακών εκπροσώπων των εταιρειών Proton, Megatrust, Axon , Εθνική και Value Capital.

Aκόμα, η Διοίκηση της Επιτροπής θα συζητήσει:

* Απόφαση σχετικά με τον καθορισμό ελάχιστου περιεχομένου ασφαλιστικών συμβολαίων των ακινήτων στα οποία επενδύουν τα Α/Κ Ακίνητης Περιουσίας και οι Εταιρίες Επενδυσεων σε Ακίνητη Περιουσία.

* Απόφαση σχετικά με το περιεχόμενο της 6μηνιαίας/ ετήσιας έκθεσης της κατάστασης επενδύσεων Α/Κ Ακίνητης Περιουσίας και της 6μηνιαίας κατάστασης επενδύσεων ΑΕΕΧ σε Ακίνητη Περιουσία.

* Τροποποίηση Κανονισμού Εκκαθάρισης χρηματιστηριακών συναλλαγών και λειτουργίας ΣΤΑ.

* Εγκριση παράτασης εισφοράς μελών του ΧΑ στο Επικουρικό Κεφάλαιο.

* Ρυθμίσεις για την παροχή από τις ΑΕΠΕΥ της επενδυτικής υπηρεσίας διαχείρισης χαρτοφυλακίου πελατών.

* Προϋπολογισμό 2003 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v