Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius ΑΧΕ: Εκτιμήσεις για τη μετοχή της ΔΕΗ

Τα επίπεδα των 12,9 και 13,3 ευρώ αποτελούν διαδοχικά σημεία αντίστασης, ενώ τα 12 ευρώ αναμένεται να λειτουργήσουν ως ανάχωμα για τη μετοχή της ΔΕΗ, επισημαίνει η Fortius Χρηματιστηριακή στη σημερινή τεχνική ανάλυση για τη μετοχή.

Fortius ΑΧΕ: Εκτιμήσεις για τη μετοχή της ΔΕΗ
Ως πρώτο σημείο αντίστασης για τη μετοχή της ΔΕΗ ”αναγνωρίζονται” τα επίπεδα των 12,9 ευρώ, επισημαίνουν οι αναλυτές της η Fortius Χρηματιστηριακή σε σχετική τεχνική ανάλυση (06/12/02).

Μια πιθανή διάσπαση της εν λόγω γραμμής, συνοδευόμενη από αυξημένο όγκο συναλλαγών, θα οδηγούσε στα 13,3 ευρώ, όπως επισημαίνεται στην τεχνική ανάλυση της Fortius Χρηματιστηριακή, ενώ τα 13,92 ευρώ συμπίπτουν με το πρώτο πιθανό επίπεδο διόρθωσης.

Στον αντίποδα, μια πιθανή υποχώρηση της τιμής της ΔΕΗ θα αντιμετωπίσει ανάχωμα στην τιμή των 12 ευρώ, που αποτελεί σημείο στήριξης, σύμφωνα με την Fortius Χρηματιστηριακή.

Καταληκτικά, σημειώνει η Χρηματιστηριακή εταιρία, για να πραγματοποιηθεί κερδοφόρο άνοιγμα για τη μετοχή της ΔΕΗ απαιτείται καταρχάς να αναμένουμε τη συμπεριφορά της μετοχής τη Δευτέρα όταν θα έχει διαμορφωθεί και η τελική τιμή διάθεσης του β’ πακέτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v