Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XA: Εγκριση συγχώνευσης Ανδρομέδα - Ωρίων

Το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της Alpha Trust Ωρίων Δ.Α.Ε.Ε.Χ. ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση του.

XA: Εγκριση συγχώνευσης Ανδρομέδα - Ωρίων
Το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της Alpha Trust Ωρίων Δ.Α.Ε.Ε.Χ. ενέκρινε το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση του.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο, η Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 14.354.550 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 3,12 ευρώ, τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι (πλην μετόχου Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. και μετά την ακύρωση λόγω συγχύσεως των ιδίων μετοχών που κατέχει η απορροφώμενη) της απορροφώμενης Alpha Trust Ωρίων Δ.Α.Ε.Ε.Χ. (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλαγεί με 0,713651480 νέες μετοχές).

Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας Alpha Trust Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ. (πλην μετόχου Alpha Trust Ωρίων Δ.Α.Ε.Ε.Χ. ) θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (10.781.110 κοινές ονομαστικές μετοχές) με νέα ονομαστική αξία 3,12 ευρώ.

Επίσης, το Δ.Σ. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 41.972 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από μετατροπή χρεογράφων της Τράπεζα Κύπρου Limited.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v