Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB: Στα 6,50 ευρώ βλέπει την Vodafone Panafon

Νέα τιμή – στόχο τα 6,50 ευρώ (από 5,50) θέτει για τη μετοχή της Vodafone Panafon η Credit Suisse First Boston σε σχετική έκθεση της (26/11), συστήνοντας παράλληλα ουδέτερη (neutral) στάση, ενώ εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη της εταιρίας για το γ΄ τρίμηνο της οικονομικής της χρήσης θα ανέλθουν στα 191 εκατ. ευρώ.

CSFB: Στα 6,50 ευρώ βλέπει την Vodafone Panafon
Νέα τιμή – στόχο τα 6,50 ευρώ (από 5,50) θέτει για τη μετοχή της Vodafone Panafon η Credit Suisse First Boston σε σχετική έκθεση της (26/11), συστήνοντας παράλληλα ουδέτερη (neutral) στάση.

Η CSFB χαρακτηρίζει ”δυνατά” (strong) τα αποτελέσματα 6μηνου της τηλεπικοινωνιακής εταιρίας, αναθεωρώντας προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για βασικά μεγέθη της Vodafone Panafon το γ΄ τρίμηνο της οικονομικής της χρήσης.

Ειδικότερα οι αναλυτές της CSFB εκτιμούν πως τα έσοδα της εταιρίας για το γ΄ τρίμηνο της οικονομικής της χρήσης θα διαμορφωθούν στα 1.224 εκατ. ευρώ, ενώ σε ετήσια βάση τα έσοδα προβλέπεται να αυξηθούν κατά 23,6%.

Τα EBITDA της εταιρίας εκτιμάται πως θα ανέλθουν στα 490 εκατ. ευρώ για το γ΄ τρίμηνο της οικονομικής της χρήσης, ενώ προβλέπεται πως θα σημειώσουν αύξηση κατά 14,5% σε ετήσια βάση.

Παράλληλα η CSFB εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη της Vodafone Panafon θα ανέλθουν στα 191 εκατ. ευρώ για το γ΄ τρίμηνο της χρήσης της εταιρίας.

Καταληκτικά σημειώνεται πως οι αναλυτές της CSFB εκτιμούν πως πτωτικά θα κινηθεί το μέγεθος των συνολικών υποχρεώσεων της εταιρίας, αναμένοντας να διαμορφωθεί στα 330 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v