Συνεργασία Telerate Hellas - euro2day

H Telerate Hellas και η Αμάλθεια Εκδοτική Α.Ε. προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας, η οποία προβλέπει τη real time αναμετάδοση της ειδησεογραφικής υπηρεσίας euro2day στα τερματικά της Moneyline Telerate. Η Τelerate θα παρέχει υποστήριξη με data για τις ελληνικές αγορές, στο euro2day.gr

Συνεργασία Telerate Hellas - euro2day
H Telerate Hellas και η ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης ειδησεογραφικής ενημέρωσης στους ελληνόφωνους συνδρομητές των χρηματιστηριακών υπηρεσιών της Moneyline Telerate, αλλά και την υποστήριξη του γνωστού δικτυακού τόπου euro2day.gr, με on line δεδομένα για τις ελληνικές αγορές χρήματος και κεφαλαίου.

Βάσει της συμφωνίας αυτής, που είναι η πρώτη του είδους της στην ελληνική αγορά μεταξύ αμιγώς ιδιωτικών φορέων, η Telerate Hellas απέκτησε το δικαίωμα αναμετάδοσης σε πραγματικό χρόνο (real time) ενός πλήρους ”πακέτου” ειδησεογραφικού περιεχομένου, της υπηρεσίας euro2day Newswire, πλαισιωμένου με αναλύσεις, απόψεις και σχόλια για τις ελληνικές και τις διεθνείς αγορές, κατευθείαν στα τερματικά όλων των συνδρομητών της.

Οι συνδρομητές της Moneyline Telerate αποκτούν, πλέον, άμεση και διαρκή πρόσβαση στην ειδησεογραφία που αφορά τις ελληνικές αγορές, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, άμεση ενημέρωση για όλες τις ανακοινώσεις του Χρηματιστηρίου Αξιών, τις εταιρικές εξελίξεις και ανακοινώσεις, καθώς και έγκαιρη παρακολούθηση των οικονομικών και των χρηματιστηριακών εξελίξεων στις διεθνείς αγορές, στην ελληνική γλώσσα.

Η υπηρεσία euro2day Newswire προσφέρεται στους συνδρομητές των υπηρεσιών Telerate πλήρως ενσωματωμένη λειτουργικά στα ”μενού” υπηρεσιών και έρχεται να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα διεθνή ειδησεογραφικά ”πακέτα” της Telerate, όπως το Dow Jones NewsWire και το AFX News, με περιεχόμενο στην ελληνική γλώσσα, επικεντρωμένο στην εγχώρια οικονομική ειδησεογραφία, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα ”εργαλείο” ενημέρωσης του επαγγελματία, αλλά και του ιδιώτη χρήστη.

Από την πλευρά της Telerate προσφέρονται στον γνωστό χρηματοοικονομικό δικτυακό τόπο euro2day.gr, χρηματιστηριακά data, τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο στοιχεία (με καθυστέρηση) για την ημερήσια συμπεριφορά μετοχών και δεικτών, αλλά και στατιστικά στοιχεία για όλες τις εισηγμένες εταιρείες, ενώ, μέσω του euro2day.gr, θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε επιλεγμένο μέρος των υπηρεσιών που παρέχει στους συνδρομητές το Τμήμα Αναλύσεων που δημιούργησε πρόσφατα η Telerate Hellas.

Η υπηρεσία euro2day NewsWire παρέχεται από ομάδα τριάντα επαγγελματιών δημοσιογράφων που καταγράφουν τις εξελίξεις στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές, αποδίδοντας με εγκυρότητα και αξιοπιστία τα γεγονότα, την ώρα που συμβαίνουν. Επιπλέον, περιλαμβάνει αναλύσεις, σχόλια και απόψεις από καταξιωμένους αρθρογράφους και επαγγελματίες της αγοράς, με στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του χρήστη για όλα όσα συμβαίνουν και επηρεάζουν τις αγορές.

Η AΜΑΛΘΕΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. εκδίδει, από τον Μάρτιο του 1998, την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα ”ΜΕΤΟΧΟΣ”, ενώ τον Απρίλιο του 2002 ξεκίνησε τη λειτουργία του εξειδικευμένου οικονομικού vortal, του euro2day.gr, το οποίο και κατέκτησε ήδη μία από τις πρώτες θέσεις στο ελληνικό Διαδίκτυο, αποκτώντας μεγάλη διείσδυση τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες που ασχολούνται με τις αγορές και την οικονομία.

Η Moneyline Telerate είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς Οργανισμούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων real-time χρηματοοικονομικών δεδομένων, ειδήσεων και συστημάτων ηλεκτρονικών συναλλαγών για τις Αγορές Χρήματος (Capital Markets), Χρηματιστηρίων και Παραγώγων (Equities and Derivatives), Εμπορευμάτων (Commodities) και Ενέργειας (Energy).

Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες και ανοιχτές τεχνολογίες, και έχοντας επεκτείνει το δίκτυο μετάδοσης δεδομένων και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών συναλλαγών σε web-based πλατφόρμα, η Moneyline Telerate παρέχει στον κόσμο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ευέλικτες και οικονομικά βιώσιμες λύσεις για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων και τη δρομολόγηση εντολών σε νέα και σε υφιστάμενα ηλεκτρονικά κανάλια.

Η Telerate Hellas εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών του ελληνικού χώρου από το 1985. Aπό τα τέλη του 2001, η Moneyline Telerate εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο από τον όμιλο Famanet. Στο πλαίσιο της παροχής εξειδικευμένης πληροφόρησης για τις Αγορές, η Famanet πρόσφατα προχώρησε στη σύσταση Τμήματος Ανάλυσης Αγορών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των επενδυτικών Οργανισμών, με δεδομένα και reports που αφορούν σε Εισηγμένες Εταιρείες, Αμοιβαία Κεφάλαια και Εταιρείες Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v