Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θέλει... νωρίτερα το προμέρισμα του ΟΠΑΠ η SSBB

Την πρόβλεψή της (outperform) και την τιμή στόχο στα 12 ευρώ διατηρεί η SSSB σε έκθεσή της για τον ΟΠΑΠ (21/11). Η έκθεση με αφορμή την έκδοση προμερίσματος 0,27 ευρώ, επισημαίνει ότι η μικρή καθυστέρηση στην διανομή θα στηρίξει τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου του οργανισμού.

Θέλει... νωρίτερα το προμέρισμα του ΟΠΑΠ η SSBB
Την τιμή στόχο στα 12 ευρώ και την πρόβλεψη ότι η επίδοση της μετοχής θα είναι ανώτερη από αυτή της αγοράς διατηρεί έκθεση της SSSB για τη μετοχή του ΟΠΑΠ.

Αφορμή για τη σύνταξη της έκθεσης (21/11) αποτέλεσε η έκδοση προμερίσματος ύψους 0,27 ευρώ από τον ΟΠΑΠ, με την ημερομηνία καταβολής να έχει οριστεί στις 15 Ιανουαρίου 2003.

Η κίνηση, επισημαίνει η έκθεση, ”έρχεται λίγο πιο αργά από τις προσδοκίες της αγοράς, με το timming να αποτελεί ήσσονος σημασίας θέμα, σε σχέση με το μέγεθος”. Το ποσό που θα παραμείνει στο ”ταμείο” του οργανισμού (86 εκατ. ευρώ) για ”λίγο περισσότερο διάστημα”, εκτιμάται ότι θα στηρίξει τα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου.

Σε άλλο σημείο της έκθεσης αναφέρεται ότι η συμμετοχή του ΟΠΑΠ στο δείκτη MSCI- world (μετά το κλείσιμο της 29ης Νοεμβρίου), με πιθανή στάθμιση 0,0061% στο δείκτη, είναι ”τεχνικά θετική” με θεωρητικό inflow περίπου στα 30- 40 εκατ. ευρώ.

Το Λόττο, αναφέρει η SSSB, εμφανίζει ενίσχυση σημαντικά μεγαλύτερη των προσδοκιών για τον Νοέμβριο, κάτι που είναι πιθανό να επανορθώσει την συνεχιζόμενη αρνητική επίδοση του Joker.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v