Στα 7,40 ευρώ ”βλέπει” η Marfin την Panafon

Τιμή στόχο τα 7,40 ευρώ και σύσταση buy προτείνει για την Vodafone-Panafon η Marfin Ελληνική στην έκθεσή της με ημερομηνία 19 Νοεμβρίου, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου που αναμένονται στις 21 Νοεμβρίου.

Στα 7,40 ευρώ ”βλέπει” η Marfin την Panafon
”Αγορά” συστήνει για την Vodafone-Panafon η Marfin Ελληνική, δίνοντας ως τιμή στόχο τα 7,40 ευρώ, στην έκθεσή της με ημερομηνία 19 Νοεμβρίου, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου στις 21 Νοεμβρίου.

Η Marfin εκτιμά ότι τα ενοποιημένα έσοδα του πρώτου εξαμήνου χρήσης (Απρίλιος-Σεπτέμβριος) θα ανέλθουν στο ποσό των 601,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 21,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους και 21,3% έναντι του προηγουμένου εξαμήνου.

Η αύξηση αυτή αποδίδεται, σύμφωνα με την Marfin, στην διεύρυνση της συνδρομητικής της βάσης, στην παρουσίαση των υπηρεσιών M2M αλλά και στην ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία κυρίως των χρηστών με συμβόλαιο, όπως και οι ανταγωνιστικές της Cosmote και STET Hellas.

Επιπρόσθετα, οι εκτιμήσεις της Marfin κάνουν λόγο για EBITDA της τάξης των 245,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα είναι αυξημένα κατά 15,1% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2001 και 14,6% σε σχέση με το β’ εξάμηνο του 2001. Τα προ φόρων κέρδη της Vodafone-Panafon αναμένεται να παρουσιάσουν άνοδο 3,1% στα 146,4 εκατ. ευρώ έναντι του προηγουμένου έτους.

Η Marfin σχολιάζει ότι ήδη τα τρίμηνα των Cosmote και STET έχουν προϊδεάσει για αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα και από την Vodafone-Panafon. Μάλιστα, αναφέρεται ότι οι φήμες σχετικά με πιθανή παρέμβαση της μητρικής Vodafone στη μετοχική σύνθεση της θυγατρικής έχουν αρχίσει να λειτουργούν θετικά για τη μετοχή της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v