Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑΑ: Συνάντηση για συνεργασία με Τουρκία - Ισραήλ

Συνάντηση στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των χρηματιστηρίων Ελλάδος, Τουρκίας και Ισραήλ διοργάνωσε το Χ.Α., όπου αναπτύχθηκαν οι προτάσεις και οι εναλλακτικές λύσεις της διασύνδεσης.

ΧΑΑ: Συνάντηση για συνεργασία με Τουρκία - Ισραήλ
Συνάντηση στο πλαίσιο της εγκαθίδρυσης τεχνολογικής υποδομής για την εκτέλεση σταυροειδών συναλλαγών μεταξύ των μελών των Χρηματιστήριων Αθηνών, Κωνσταντινούπολης και Τελ-Αβίβ διοργάνωσε την Δευτέρα 18/11 το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με το ΣΜΕΧΑ.

Στην συνάντηση τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καταρχήν για να αξιολογήσουν στη συνέχεια, μετά από νέες επαφές και συζητήσεις, τις προτάσεις και εναλλακτικές λύσεις ηλεκτρονικής διασύνδεσής με τα μέλη των χρηματιστηρίων, Κωνσταντινούπολης και Tελ Aβίβ.

Τις εναλλακτικές λύσεις εξέθεσαν οι εταιρίες οι οποίες είναι παροχείς δεδομένων(vendors) και ειδικεύονται άμεσα ή έμμεσα, σε συνεργασία με άλλες εταιρίες, στην ανάπτυξη συστημάτων υποστήριξης κεφαλαιαγοράς και οι οποίες με τη σειρά που παρουσίασαν τις λύσεις τους. Οι εταιρίες αυτές ήταν η INTARGET, η GL Money line, η REUTERS, η FOREKS, η BLOOMBERG, η PROFILE SA,η FORTH net και η Premium.

Η λειτουργία της ηλεκτρονικής διασύνδεσης εκτιμάται ότι θα είναι προς όφελος των φορέων και εταιριών που δραστηριοποιούνται στην χρηματιστηριακή αγορά για αυτό το λόγο στη χθεσινή συνάντηση (18.11.2002) παρέστησαν εκπρόσωποι των περισσοτέρων μελών του ΧΑ, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και τεχνικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v