Εκτιμήσεις για το 9μηνο του Παπαστράτου

Επαναδιατυπώνει την τιμή – στόχο (18,60 ευρώ) για τη μετοχή της Παπαστράτος η Marfin Hellenic στο πρωινό report της (15/11), συστήνοντας παράλληλα ”Αγορά” (Buy), ενώ η Εθνική ΑΧΕ στο ημερήσιο δελτίο της (15/11) επισημαίνει πως η κερδοφορία επιβαρύνθηκε από υψηλότερα καθαρά ανόργανα έξοδα.

Εκτιμήσεις για το 9μηνο του Παπαστράτου
Επαναδιατυπώνει την τιμή – στόχο (18,60 ευρώ) για τη μετοχή της Παπαστράτος η Marfin Hellenic στο πρωινό report της (15/11), συστήνοντας παράλληλα ”Αγορά” (Buy).

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα εννεαμήνου της τράπεζας διαμορφώθηκαν περίπου ανάλογα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Marfin Hellenic με τις καθαρές πωλήσεις να διαμορφώνονται στα 306,3 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 7% σε ετήσια βάση και κατά 2,8% υψηλότερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων παρουσίασαν αύξηση της τάξεως του 23% σε ετήσια βάση, διαμορφούμενα στα 32,8 εκατ. ευρώ, ενώ στο πρωινό report τονίζεται πως το γ΄ τρίμηνο αποτελεί ”ιστορικά” την καλύτερη περίοδο για την εταιρία.

Σημειώνεται πως τα προ φόρων κέρδη της Παπαστράτος ανήλθαν στα 29,5 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,5% σε ετήσια βάση.

Εξάλλου, η Εθνική ΑΧΕ στο ημερήσιο δελτίο της τονίζει πως η κερδοφορία για το εννεάμηνο επιβαρύνθηκε έναντι έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου από τα υψηλότερα καθαρά ανόργανα έξοδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v