Η ατζέντα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Κυρώσεις σε ΕΛΔΕ, σε εισηγμένες εταιρίες, αλλά και φυσικά πρόσωπα, μετόχους αυτών, αναμένεται να επιβάλει η Διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη συνεδρίαση της Πέμπτης, ενώ αναμένεται να εγκρίνει την εισαγωγή των Standard AEEX και Αλφα Γκρίσιν.

Η ατζέντα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Κυρώσεις σε εταιρείες Ληψης και Διαβίβασης Εντολών, σε εισηγμένες εταιρίες, αλλά και φυσικά πρόσωπα, μετόχους αυτών, αναμένεται να επιβάλει η Διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ”Euro2day.gr”, η σημαντικότερη υπόθεση που θα απασχολήσει τα μέλη της Επιτροπής αφορά σε χρηματιστηριακή παράβαση φυσικού προσώπου, το οποίο, αν και βασικός μέτοχος εταιρίας, δεν προέβη σε δημόσια πρόταση ως όφειλε.

Η ατζέντα της Επιτροπής περιλαμβάνει και άλλα θέματα, όπως η έγκριση των ενημερωτικών δελτίων των εταιρειών Standard AEEX και Αλφα Γκρίσιν για την Παράλληλη Αγορά, αλλά και έγκριση του ενημερωτικού δελτίου για διάθεση μερίδων της Συναιτεριστικής Τράπεζας Τρικάλων.

Επίσης, η τροποποίηση του σκοπού και η ανάκληση άδειας μίας ΕΠΕΥ περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Επιτροπής, όπως και η εγκριση χρηματιστηριακών εκπροσώπων των εταιριών Δράξ, Αxon και Στ. Λαυρεντάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v