Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτιμήσεις UBS, SSSB για τη Eurobank (update)

Νέα τιμή στόχο τα 13,5 ευρώ (από 14,5) θέτει για την μετοχή της Eurobank η SSSB σε έκθεσή της (12/11), προβλέποντας πως θα επιδείξει In line συμπεριφορά, ενώ η UBS Warburg επαναδιατυπώνει την τιμή – στόχο (10,50 ευρώ) για την μετοχή σε έκθεσή της (11/11), συστήνοντας παράλληλα ”διακράτηση” (Hold).

Εκτιμήσεις UBS, SSSB για τη Eurobank (update)
Nέα τιμή – στόχο τα 13,5 ευρώ (από τα 14,5) θέτει για τη μετοχή της Eurobank η SSSB σε σχετική έκθεσή της (12/11) για τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της εταιρίας, δίχως όμως να μεταβάλλει την πρόβλεψή της (Απόδοση ανάλογη της Αγοράς – In line), ενώ χαρακτηρίζει την επιλογή ως μεσαίου ρίσκου.

Η μείωση της τιμής στόχου οφείλεται στην μεθοδολογία της SSSB, η οποία επικεντρώνεται στα τακτικά ”τραπεζικά” έσοδα, υποδηλώνοντας (η μέθοδος) 40% premium έναντι του υπολοίπου τραπεζικού κλάδου.

Στην έκθεση εκφράζονται ”ανησυχίες” για την πορεία των κερδών από καθαρούς τόκους, ενώ αντίθετα ο έλεγχος στα κόστη θεωρείται ”εξαίρετος”. Μάλιστα, χαρακτηρίζονται ως τα ”καλύτερα που μπορούν να θυμηθούν” οι αναλυτές της SSSB.

Εξάλλου, διατηρεί την τιμή – στόχο στα 10,50 ευρώ για τη μετοχή της Eurobank η UBS Warburg σε σχετική έκθεσή της (11/11), συστήνοντας παράλληλα ”διακράτηση” (Hold).

Η εταιρία χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας σε συνάφεια με τις εκτιμήσεις των αναλυτών της, ενώ διατηρεί τις προβλέψεις της για την κερδοφορία της Eurobank στο τρέχον και το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UBS Warburg τα καθαρά κέρδη της εταιρίας θα ανέλθουν στα 210,8 εκατ. ευρώ για το 2002 και στα 232,4 εκατ. ευρώ για το επόμενο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v