Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SSSB: Τα 12 ευρώ τιμή στόχος για ΟΠΑΠ

Στα 12 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ η SSSB σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του γ’ τριμήνου, ενώ διατηρεί τη σύσταση buy, μεσαίου ρίσκου.

SSSB: Τα 12 ευρώ τιμή στόχος για ΟΠΑΠ
Τη σύσταση buy, μεσαίου ρίσκου διατηρεί για τον ΟΠΑΠ η SSSB σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου για την εταιρία.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου του ΟΠΑΠ ήταν αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις. Χαρακτηριστικό είναι, όπως τονίζεται, πως τα τυχερά παιχνίδια παρέμειναν η κύρια πηγή ανάπτυξης των μεγεθών της εταιρίας (+4%), κυρίως εξ αιτίας του ”ισχυρού” Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση κάνει λόγο για πωλήσεις ύψους 2 δισ. ευρώ στη διάρκεια του έτους, ποσό αντίστοιχο με τις εκτιμήσεις. Παράλληλα, στην έκθεση επισημαίνεται ότι τα ”καλά νέα” έρχονται από την ανακοίνωση προμερίσματος 0,27 ευρώ, υποδηλώνοντας έτσι ότι θα αποφέρει απόδοση 2,9%.

Τα κέρδη ανά μετοχή για το 2002 αναμένονται στα 0,82 ευρώ, ενώ για το 2003 ανέρχονται στα 0,89 ευρώ. Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ σχεδιάζει να παρουσιάσει στην αγορά το Super 3 και το Extra 5 στις 25 Νοεμβρίου, ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η καθιέρωσή τους να επισπευσθεί κατά μια εβδομάδα.

Η SSSB αναφέρει ακόμη ύστερα και από τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, διατηρεί τις πρόσφατες αναθεωρημένες εκτιμήσεις για το έτος, όπου περιμένει ανάπτυξη των πωλήσεων κατά 11,5%, στα EBITDA κατά 7% και στα κέρδη ανά μετοχή κατά 8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v