ΧΑ: Πράσινο φως για εισαγωγή της ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ

Το ενημερωτικό δελτίο της ”ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ” για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου, ενέκρινε σήμερα το Δ.Σ. του ΧΑ, το οποίο αποφάσισε να εισηγηθεί την τροποποίηση της απόφασης για τις ανοικτές πωλήσεις μετοχών.

ΧΑ: Πράσινο φως για εισαγωγή της ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ
To ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας ”ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή και την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου, ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίαση του το Δ.Σ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία ”ΑΣΤΡΑ ΑΕΕΧ” θα διαθέσει 1.000.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

Το Δ.Σ. του Χ.Α ενέκρινε επίσης κατά την σημερινή συνεδρίασή του, την εισαγωγή ετήσιων Ομολόγων ΕΤΒA εκδόσεων Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2002.

Τέλος, το Δ.Σ. στα πλαίσια της από 10/10/02 απόφασής του ”Ενέργειες και προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς” αποφάσισε να εισηγηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την τροποποίηση της απόφασης 2/216/17-5-2001 ”Ανοικτές πωλήσεις μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών”, ώστε ο επενδυτής που έχει πωλήσει μια μετοχή ανοιχτά με την πρώτη αγορά που κάνει στη συγκεκριμένη μετοχή να υποχρεώνεται να καλύψει τις μετοχές που έχει δανειστεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v