Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Jumbo λένε Pantelakis και Euroxx

Η Pantelakis Securities διατηρεί αμετάβλητη στα 20 ευρώ ανά μετοχή την τιμή στόχο για την Jumbo, με σύσταση "overweight”, ενώ η Euroxx Securities δίνει τιμή-στόχο 19,60 ευρώ.

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Jumbo λένε Pantelakis και Euroxx

Επιδεικνύοντας τις ισχυρές ικανότητές της στο λιανεμπόριο, η Jumbo άγγιξε νέο ρεκόρ καθαρών εσόδων για έκτη συνεχόμενη χρονιά το 2019, σχολιάζει η Pantelakis Securities.

Χαρακτηρίζει την μετοχή της εταιρείας ελκυστικά αποτιμημένη καθώς διαπραγματεύεται με 13,6 x το εκτιμώμενο P/E του 2020 και 8x το EV/EBITDA, ενώ στο τέλος Ιουνίου 2020 αναμένεται να έχει καθαρή ρευστότητα 350 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο περιθώριο για επιπλέον μερίσματα/επιστροφές κεφαλαίου.

Η Pantelakis Securities διατηρεί αμετάβλητη στα 20 ευρώ ανά μετοχή την τιμή στόχο για την Jumbo, με σύσταση "overweight”.

Σύσταση “overweight” διατηρεί και η Euroxx Securities για την Jumbo, με τιμή-στόχο τα 19,60 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως σημειώνει, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το β’ εξάμηνο ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της, ενώ κάνει λόγο για εντυπωσιακές λειτουργικές επιδόσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανάκαμψη των εγχώριων πωλήσεων και απρόσμενα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v