Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πράσινο φως από ΧΑ για την αύξηση του Καμπά

Το ενημερωτικό δελτίο της Καμπάς για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με τιμή διάθεσης τα 1,95 ευρώ και σε αναλογία 8 νέες για 10 παλιές ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑ.

Πράσινο φως από ΧΑ για την αύξηση του Καμπά
Το ενημερωτικό δελτίο της ”Α.ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.” για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΧΑ.

Η εταιρία ”Α.ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.” προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 16.765.056 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους και τιμή διάθεσης τα 1,95 ευρώ, με αναλογία 8 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ανώνυμες μετοχές.

To Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε την εισαγωγή των μετοχών που προέκυψαν από τη μετατροπή του συνόλου των κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.” σε κοινές ονομαστικές μετοχές.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την σημερινή συνεδρίασή του ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.” από 3 ευρώ σε 2,41 ευρώ, καθώς και για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας σε: ”ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.” και την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,2935 ευρώ σε 0,30 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v