Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Εκτιμήσεις για Alpha Bank- Εμπορική

Πτώση 60% στα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη της Εμπορικής Τράπεζας στο εννεάμηνο 2002 προβλέπει η Marfin Hellenic στο πρωινό report της (10/10/2002), ενώ για την Alpha Bank θεωρεί πως τα καθαρά κέρδη της για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα διαμορφωθούν στα 83 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας πτώση 60% έναντι του περσινού εννιαμήνου.

Marfin: Εκτιμήσεις για Alpha Bank- Εμπορική
Τις εκτιμήσεις για την πορεία βασικών μεγεθών της Εμπορικής και της Alpha Bank, παραθέτει στο πρωινό report της η Marfin Hellenic (10/10/2002).

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την Εμπορική Τράπεζα οι αναλυτές της Marfin θεωρούν πως τα προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη της θα παρουσιάσουν υποχώρηση κατά 60% για το εννιάμηνο του τρέχοντος έτους.

Αντίστοιχα για την Alpha Bank εκτιμούν πως τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 83 εκατ. ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα, σημειώνοντας υποχώρηση κατά 60% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Ειδικότερα για την Alpha Bank η Marfin Hellenic θεωρεί πως τα κέρδη προ φόρων της τράπεζας από τις διεθνείς δραστηριότητές της θα ανέλθουν στα 32 εκατ. ευρώ για το τρέχον έτος, ποσό που αντιστοιχεί σε μείωση κατά 11% έναντι του 2001.

Παράλληλα η Marfin ”στέκεται” και σε δημοσιεύματα τύπου τα οποία υποστηρίζουν για μεν την Εμπορική τα κέρδη προ φόρων εννιαμήνου θα ανέλθουν στα 70 εκατ. ευρώ (πτώση 69%), ενώ για την Alpha Bank θα διαμορφωθούν στα 90 – 92 εκατ. ευρώ (υποχώρηση κατά 56% περίπου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v