Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Μείωσε τη short θέση το Marshall Wace

Η θέση που εμφάνισε η Marshal Wace ήταν 7,4 εκατ. μετοχές, ή 0,48% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας. Αμετάβλητη παράμεινε η θέση του fund στην Εθνική Τράπεζα.

Alpha Bank: Μείωσε τη short θέση το Marshall Wace

Σημαντικές αλλαγές στις short θέσεις είχαμε στις τελευταίες συνεδριάσεις. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η short θέση του Marshall Wace στη μετοχή της Alpha Bank με ποσοστό 0,48% επί του μετοχικού κεφαλαίου έχει πλέον μειωθεί.

Πιο αναλυτικά, η θέση που εμφάνιζε η Marshal Wace στην προηγούμενη ανακοίνωση ήταν 7,4 εκατ. μετοχές, ή 0,48% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας. Αντίθετα, η θέση short στην Εθνική Τράπεζα παρέμεινε αμετάβλητη στο 0,71% επί του μετοχικού κεφαλαίου. Στην Τράπεζα Πειραιώς, η θέση αυξήθηκε στο 0,71% επί του μετοχικού κεφαλαίου από 0,64%.

Η Oceanwood Capital Management LLP αύξησε τη short θέση της στην Εθνική Τράπεζα από 0,49% σε 0,52% μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

Τέλος η Lansdowne Partners LLP διατήρησε αμετάβλητες τις short θέσεις της. Στην Τράπεζα Πειραιώς, η short θέση αγγίζει το 1,35% και στην τη Eurobank, η short θέση είναι το 0,62% του μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v