Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: ”Overweight” για ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες

Τα ”αδύναμα” σε γενικές γραμμές αποτελέσματα που ανακοινώνονται από τις εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών για το δ’ τρίμηνο, ”δοκιμάζουν τα νεύρα”, όμως αυτό δεν αποτελεί απόδειξη επιδείνωσης των θεμελιωδών του κλάδου, αναφέρει η Citi, που διατηρεί την σύσταση ”overweight” για τον κλάδο για το 2008. ”Buy” για ΟΤΕ-Forthnet, ”Hold” για Cosmote.

Citi: ”Overweight” για ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες
Τα ”αδύναμα” σε γενικές γραμμές αποτελέσματα που ανακοινώνονται από τις εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών για το δ’ τρίμηνο, ”δοκιμάζουν τα νεύρα”, όμως αυτό δεν αποτελεί απόδειξη επιδείνωσης των θεμελιωδών του κλάδου, αναφέρει η Citi στο ”European Telecoms Model Book” (13/3), στο οποίο διατηρεί την σύσταση ”overweight” για τον κλάδο για το 2008.

Ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι συστήνει ”αγορά” για 18 από τις 33 εταιρείες τις οποίες καλύπτει. Μεταξύ των εταιρειών στις οποίες δίδεται σύσταση ”buy” είναι ο ΟΤΕ (με τιμή-στόχο τα 27 ευρώ ανά μετοχή) και η Forthnet (με τιμή-στόχο τα 13 ευρώ ανά μετοχή), ενώ για την Cosmote η Citi δίνει σύσταση ”hold”, με τιμή-στόχο τα 26,25 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v