Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σχόλια των ΑΧΕ για δηλώσεις επί Στοιχήματος

Τα σχέδια για την αναζοωγόνηση του Πάμε Στοίχημα στα οποία αναφέρθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Χατζηεμμανουήλ σχολιάζουν οι χρηματιστηριακές εντοπίζοντας πιθανά οφέλη αλλά και πιθανά ρίσκα.

ΟΠΑΠ: Σχόλια των ΑΧΕ για δηλώσεις επί Στοιχήματος
Στα σχέδια για την αναζωογόνηση του Στοιχήματος αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ κατά τη χθεσινή συνέντευξή του στο πρακτορείο Dow Jones, σύμφωνα με το πρωινό report της Alpha Finance. Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηεμμανουήλ, το στοίχημα αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για το 2008.

Όπως σχολιάζει η Alpha Finance, τα νέα δεν αποτελούν έκπληξη, καθώς σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με την Intralot το περασμένο καλοκαίρι, η τελευταία θα μπορούσε να αναλάβει την επέκταση του Στοιχήματος προσφέροντας νέες προοπτικές στους παίκτες, όπως ο πολυστοιχηματισμός και το ευέλικτο στοίχημα. Κατά τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, τα έσοδα έφτασαν τα 2,066 δισ. ευρώ το 2007 με την απόδοση στους νικητές στο 71,4%.

Η Εθνική Π&Κ επικαλούμενη τις δηλώσεις του αξιωματούχου του Οργανισμού, αναφέρεται στις προθέσεις του ΟΠΑΠ να προσφέρει εναλλακτικές σε ό,τι αφορά το Πάμε Στοίχημα, επί παραδείγματι μέσω του πονταρίσματος σε διάφορα σπορ με ένα μόνο κουπόνι, όπως και ζωντανό ποντάρισμα. Κατά την εκτίμηση της χρηματιστηριακής, τέτοιου είδους κινήσεις θα μπορούσαν να έχουν σημαντική συνεισφορά στα έσοδα του Στοιχήματος.

Η Εθνική εκτιμά ότι η απόδοση στους νικητές κινήθηκε σε ποσοστά υπεράνω του 70%. Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, η αύξηση των αποδιδόμενων στους νικητές ποσοστών δεν είναι επιθυμητή πολύ περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι η απόδοση πιθανόν θα ανέλθει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα λόγω του EuroCup.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v