Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Οκ για τις νέες μετοχές της Attica Group

Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 104.173.680 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Attica Συμμετοχών ενέκρινε, μεταξύ άλλων, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Άδεια εξ αποστάσεως μέλους για την κυπριακή Global Capital Securites and Financial Services.

ΧΑ: Οκ για τις νέες μετοχές της Attica Group
Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 104.173.680 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Attica Συμμετοχών ενέκρινε, μεταξύ άλλων, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ως ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 104.173.680 υφιστάμενων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας - προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές - ορίστηκε η 13η Μαρτίου 2008, ενώ ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των νέων 104.173.680 κοινών ονομαστικών μετοχών, ορίστηκε η 20η Μαρτίου 2008.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποδέχθηκε την αίτηση της Probank για την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε:

* την απόκτηση της ιδιότητας του εξ’ αποστάσεως Μέλους της Αγοράς Αξιών του ΧΑ από την εταιρία - Μέλος του ΧΑΚ, Global Capital Securites and Financial Services στο πλαίσιο της κοινής πλατφόρμας συναλλαγών ΧΑ - ΧΑΚ.

* την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή για την εταιρία - Μέλος του ΧΑ, Κύπρου ΑΕΠΕΥ επί των μετοχών της εισηγμένης στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, Epsilon Net και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Τετάρτη 12η Μαρτίου 2008 και

* την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή για την εταιρία - Μέλος του ΧΑ, Alpha Finance επί των μετοχών της εισηγμένης Βιοχάλκο και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Τρίτη 11η Μαρτίου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v