Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cheuvreux:Θετικές εξελίξεις από Τουρκία για ΙΝΛΟΤ

Θετική, αν και αναμενόμενη, εξέλιξη χαρακτηρίζει η Cheuvreux (3/3) την παράταση για ένα έτος της διάρκειας σύμβασης της τουρκικής θυγατρικής της Intralot, Inteltek, για τη διοργάνωση του αθλητικού στοιχήματος Iddaa. Προεξοφλεί, δε, νίκη της Intralot στον νέο διαγωνισμό για το τουρκικό στοίχημα.

Cheuvreux:Θετικές εξελίξεις από Τουρκία για ΙΝΛΟΤ
Θετική, αν και αναμενόμενη, εξέλιξη χαρακτηρίζει η Cheuvreux (3/3) την παράταση για ένα έτος της διάρκειας σύμβασης της τουρκικής θυγατρικής της Intralot, Inteltek, για τη διοργάνωση του αθλητικού στοιχήματος Iddaa.

Όπως σημειώνει η Cheuvreux, η εξέλιξη αυτή μειώνει την αβεβαιότητα σχετικά με τις δραστηριότητες της Intralot στην Τουρκία, που αντιπροσωπεύουν το 38% των EBITDA του ομίλου. Επιπλέον, εκτιμά πως η Intralot θα επωφεληθεί της πιθανής αύξησης των δαπανών των παικτών αυτό το καλοκαίρι, λόγω της συμμετοχής της εθνικής ομάδας της Τουρκίας στο Euro 2008.

Η Cheuvreux, η οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 17 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση ”overweight” για την Intralot, επισημαίνει πως στην τιμή-στόχο που έχει θέσει, προεξοφλεί την νίκη της Intralot στον νέο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στην Τουρκία για την διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος.

Σημειώνει παράλληλα πως η μετοχή της εταιρείας είναι ”ελκυστική στα τρέχοντα επίπεδα”, καθώς διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 12,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008, δηλαδή με discount 25% έναντι των μεγαλύτερων ανταγωνιστριών εταιρειών.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Φεβρουαρίου στα 12,40 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v