Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Παραμένει εκτός διαπραγμάτευσης στο NYSE

Mε επιστολή που έλαβε η TOUSA από το NYSE ενημερώθηκε για την απόρριψη της ένστασης που είχε ασκήσει η Εταιρεία κατά της απόφασης του NYSE για τη διακοπή διαπραγμάτευσης και την έξοδο από την αγορά των μετοχών της TOUSA.

TOUSA: Παραμένει εκτός διαπραγμάτευσης στο NYSE
Η διεύθυνση του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της TOUSA Inc ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) στις 19/02/08 την αναθεωρημένη συμφωνία για την παροχή στεγαστικών δανείων, σύμφωνα με την οποία η ως άνω δραστηριότητα θα πραγματοποιείται από την εταιρεία με την επωνυμία PHMCWF LLC, στην οποία συμμετέχει κατά 49,9% η εξολοκλήρου θυγατρική της TOUSA - Preferred Home Mortgage Company - και κατά 50,1% ο χρηματοοικονομικός οργανισμός Wells Fargo Ventures LLC θυγατρική της Wells Fargo Bank.

Βάσει της συμφωνίας, η νέα εταιρεία θα συνάψει συμφωνία ανακυκλούμενης γραμμής πίστωσης (revolving credit agreement) με τη Wells Fargo Bank, για την παροχή προκαταβολών μέχρι ποσού $ 20.000.000.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2008 ματαιώθηκε από κοινού, από τους κύριους δανειστές (consenting holders) του Ομολογιακού 8,25% λήξης 2010 και τις δανειζόμενες θυγατρικές της TOUSA (debtors), η Συμφωνία Στήριξης Αναδιάρθρωσης (Restructuring Support Agreement) έτσι ώστε να συμμετάσχει ένας από τους κύριους δανειστές, σύμφωνα με τον νόμο, στην επιτροπή πιστωτών χωρίς εξασφαλίσεις (committee of unsecured creditors).

Η ενέργεια αυτή δεν θα έχει καμία απολύτως επίπτωση στην Εταιρεία ή στην εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης, δήλωσε η TOUSA.

Επιπλέον, σύμφωνα με επιστολή που έλαβε η TOUSA από το NYSE ενημερώθηκε για την απόρριψη της ένστασης που είχε ασκήσει η Εταιρεία κατά της απόφασης του NYSE για τη διακοπή διαπραγμάτευσης και την έξοδο από την αγορά των μετοχών της TOUSA.

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2008 ο αμερικάνικος θεματοφύλακας διόρισε τους πιστωτές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην επιτροπή του άρθρου 11 και αναφέρονται αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC).

Περισσότερα στοιχεία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, www.sec.gov και στην ιστοσελίδα της θυγατρικής μας εταιρείας, www.tousa.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v