Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Στα 2,9 ευρώ ”βλέπει” το Ιατρικό Αθηνών

Τιμή – στόχο τα 2,9 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Ιατρικού Αθηνών η Marfin Hellenic στο πρωινό report της (25/09), διατηρώντας παράλληλα τη σύστασή της (Διακράτηση – Hold), ενώ εκτιμά πως τα ΕΒΤ θα διαμορφωθούν στα 15,2 εκατ. ευρώ για το 2002.

Marfin: Στα 2,9 ευρώ ”βλέπει” το Ιατρικό Αθηνών
Διατηρεί την σύστασή της (Διακράτηση – Hold) για τη μετοχή του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών η Marfin Hellenic στο πρωινό report της (25/09), θέτοντας παράλληλα τιμή – στόχο τα 2,90 ευρώ.

Η Marfin εκτιμά πως οι ενοποιημένες πωλήσεις και τα προ φόρων κέρδη του ομίλου για το τρέχον έτος θα διαμορφωθούν στα 157,9 και στα 15,2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, ενώ αναφορικά με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) θεωρεί πως θα διαμορφωθούν στα 28,9 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στο report τονίζεται η ύπαρξη δημοσιευμάτων που αναφέρουν τις εκτιμήσεις της διοίκησης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για βασικά μεγέθη της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά πως οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου για το 2002 θα ανέλθουν στα 157 εκατ. ευρώ, τα προ φόρων κέρδη και τα EBITDA αναμένεται να ανέλθουν στα 15 και 29 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, ποσά που βρίσκονται σε συνάφεια με τις προβλέψεις των αναλυτών της Marfin.

Η διοίκηση της εταιρίας θεωρεί επίσης, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πως η ενίσχυση των μεγεθών συνδέεται ευθέως με την αύξηση της πληρότητας του Διαβαλκανικού κέντρου, που για το τρέχον έτος υπολογίζεται να ανέλθει στο 50%, έναντι 33% για το 2001 και εκτιμήσεων για ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό από τους αναλυτές της Marfin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v