Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Alpha Fin.

Σε ”outperform” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για την Ελληνική Τεχνοδομική η Alpha Finance, σημειώνοντας ότι η υποχώρηση της τιμής αποκαλύπτει αγοραστική ευκαιρία. Στα 11,1 από 11,4 η τιμή-στόχος.

ΕΛΤΕΧ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Alpha Fin.
Σε ”outperform” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για την Ελληνική Τεχνοδομική η Alpha Finance, σημειώνοντας ότι η υποχώρηση της τιμής αποκαλύπτει αγοραστική ευκαιρία.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή περιορίζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 11,1 ευρώ από 11,4 ευρώ.

Η Alpha Finance τονίζει ότι η ΕΛΤΕΧ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην ελληνική κατασκευαστική αγορά ενώ η επέκταση της στη εξωτερικό (κυρίως στον Περσικό Κόλπο), η ηγετική θέση της στις εγχώριες συμβάσεις έργων και η διασπορά της σε άλλες δραστηριότητες την καθιστούν ελκυστική ως επενδυτική επιλογή.

Εκτός αυτού, αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας αποκαλύπτουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ενώ τα περιθώρια στον κατασκευαστικό κλάδο έχουν επιστρέψει σε ανοδική τάση.

Η Alpha Finance εκτιμά ότι τα τρέχοντα επίπεδα τιμών είναι καλό σημείο εισόδου στη μετοχή, καθώς με βάση την τιμή-στόχο, εμφανίζεται περιθώριο ανοδικής κίνησης 33%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v