Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Θετικούς καταλύτες για μετοχή βλέπει η UBS

Μια σειρά από θετικοί καταλύτες θα παράσχουν δυναμική στη μετοχή του ΟΤΕ εκτιμά η UBS σε έκθεση (13/02) ξεχωρίζοντας την αναδιάρθρωση στο κομμάτι της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και την παρουσίαση του business plan στα τέλη Μαρτίου.

ΟΤΕ: Θετικούς καταλύτες για μετοχή βλέπει η UBS
Μια σειρά από θετικοί καταλύτες θα παράσχουν δυναμική στη μετοχή του ΟΤΕ εκτιμά η UBS σε έκθεση (13/02) ξεχωρίζοντας την αναδιάρθρωση στο κομμάτι της σταθερής τηλεφωνίας αλλά και την παρουσίαση του business plan του Οργανισμού στα τέλη Μαρτίου.

Παράλληλα ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι η εξαγορά των μειοψηφιών της Cosmote θα ευνοήσει την περαιτέρω συμπίεση των δαπανών, ενώ θα επιτρέψει στον ΟΤΕ να προσφέρει περισσότερο ανταγωνιστικά προιόντα.

Ωστόσο η UBS στην έκθεση με τίτλο ”Buy:Fixed focus, growth and catalysts” προχωρά στη μείωση της τιμής – στόχου στα 27 ευρώ από 28,7 ευρώ πριν για τη μετοχή του ΟΤΕ, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”.

Η νέα τιμή - στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 32%, ενώ η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου στα 20,84 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v