Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Σε ”overweight” αναβαθμίζει η HSBC

Σε ”overweight” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για τον ΟΤΕ η HSBC (13/2), μετά την πρόσφατη υποχώρηση της μετοχής του Οργανισμού, την οποία η χρηματιστηριακή θεωρεί αδικαιολόγητη με βάση τα θεμελιώδη. Η τιμή-στόχος παραμένει αμετάβλητη στα 27,7 ευρώ ανά μετοχή.

OTE: Σε ”overweight” αναβαθμίζει η HSBC
Σε ”overweight” από ”neutral” αναβαθμίζει τη σύσταση για τον ΟΤΕ η HSBC (13/2), μετά την πρόσφατη υποχώρηση της μετοχής του Οργανισμού, την οποία η χρηματιστηριακή θεωρεί αδικαιολόγητη με βάση τα θεμελιώδη.

Η τιμή-στόχος παραμένει αμετάβλητη στα 27,7 ευρώ ανά μετοχή, που υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 38% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Οπως επισημαίνει η HSBC, τα ”αμυντικά” χαρακτηριστικά (ισχυρή ανάπτυξη των κερδών ανά μετοχή, κυρίως λόγω της ανάπτυξη από τα Βαλκάνια και έκθεσης στις χώρες τις ΝΑ Ευρώπης) εξακολουθούν να υπάρχουν, και θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύτιμα εν μέσω των αυξανόμενων ανησυχιών για τους παγκόσμιους μακροοικονομικούς κινδύνους.

Επίσης, θεωρεί πως το προφίλ ρίσκου του Οργανισμού έχει βελτιωθεί μετά την εξαγορά των μειοψηφιών της Cosmote, ενώ παράλληλα εκτιμά πως συνεχίζουν να υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να προσθέσουν έως και 4,3 ευρώ ανά μετοχή στην αποτίμηση του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v