Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Θετική η είσοδος της Emirates Telecom

Θετική εξέλιξη αποτελεί η απόκτηση από την Emirates International Telecommunications του 21% της Forthnet, σημειώνουν οι ελληνικές χρηματιστηριακές. Η Alpha Finance σημειώνει ότι ο νέος μέτοχος της ελληνικής εταιρίας θα βοηθήσει σε ”εμπειρία και επιθετικότητα”.

Forthnet: Θετική η είσοδος της Emirates Telecom
Θετική εξέλιξη αποτελεί η απόκτηση από την Emirates International Telecommunications του 21% της Forthnet, σημειώνουν οι ελληνικές χρηματιστηριακές.

Σύμφωνα με την HSBC, η ολοκλήρωση του deal είναι θετική καθώς εξαφανίζει τις ανησυχίες για ενδεχόμενη υπερπροσφορά τίτλων. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η μετοχή θα αντιδράσει θετικά στην είδηση, καθώς το τίμημα του deal υποδηλώνει premium 21% σε σχέση με το χθεσινό κλείσιμο.

Η Alpha Finance δεν θεωρεί ότι θα τεθούν νέοι επιχειρηματικοί στόχοι στην εταιρία μεσοπρόθεσμα αλλά ο νέος μέτοχος της Forthnet αναμένεται να βοηθήσει από πλευράς εμπειρίας και επιθετικότητας.

Η Proton σημειώνει ότι το deal πραγματοποιήθηκε σε premium 21% σε σχέση με την χθεσινή τιμή κλεισίματος της μετοχής και με premium 12% περίπου σε σχέση με τη μέση τιμή του τίτλου της Forthnet τους τελευταίους τρεις μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v