Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεις προβλέπουν στο ΧΑ οι χρηματιστηριακές

Αρνητικό ξεκίνημα εκτιμούν για τη σημερινή συνεδρίαση της Σοφοκλέους οι χρηματιστηριακές στα πρωινά reports με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι το κλίμα παραμένει εύθραυστο.

Πιέσεις προβλέπουν στο ΧΑ οι χρηματιστηριακές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι ανανεωμένες μακροοικονομικές ανησυχίες από τις ΗΠΑ θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πιέσεις στην Σοφοκλέους κατά το άνοιγμα, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Συνέχιση της πτωτικής πορείας των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Securities, καθώς διατηρούνται οι ανησυχίες για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα αναζητήσει στήριξη στα τρέχοντα επίπεδα, αν και το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστο.

Υπό πίεση εκτιμά η Alpha Finance ότι θα βρεθεί σήμερα η Σοφοκλέους, λόγω της χθεσινής αρνητικής συνεδρίασης στην Wall Street.

Τι έγινε χθες: Με μικρά κέρδη, της τάξης του 0,21%, έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, μετά από το sell-off των τελευταίων δυο ημερών. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 599 εκατ. ευρώ, ενώ, όπως αναφέρει η Marfin Analysis, η θετική κίνηση στηρίχθηκε από τον τραπεζικό κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v