Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εισαγωγές μετοχών από stock options

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση μετοχών από stock options των εταιριών Cosmote, T. Kύπρου, Πλαστικά Θράκης, MLS Πληροφορική, Eurodrip και Υγεία ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ. Την επόμενη εβδομάδα οι εγκρίσης εισαγωγής στην Εναλλακτική Αγορά.

ΧΑ: Εισαγωγές μετοχών από stock options
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση μετοχών από stock options των εταιριών Cosmote, T. Kύπρου, Πλαστικά Θράκης, MLS Πληροφορική, Eurodrip και Υγεία ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθούν εκ νέου και πιθανότατα θα εγκριθούν και οι τρεις πρώτες αιτήσεις εταιριών για εισαγωγή στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ. Σήμερα, η σχετική συζήτηση αναβλήθηκε καθώς αποφασίστηκε να ζητηθούν κάποια τελευταία στοιχεία στις σχετικές αιτήσεις.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

· των 1.175.100 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. ” που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 21η Ιανουαρίου 2008.

· των 449.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Ιανουαρίου 2008.

· των 255.579 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από το

προσωπικό του συγκροτήματος. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 23η Ιανουαρίου 2008.

· των 249.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Ιανουαρίου 2008.

· των 52.800 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”EURODRIP Α.Β.Ε.Γ.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από μέλη του Διοικητικού

Συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 24η Ιανουαρίου 2008.

· των 66.670.000 ομολογιών της εταιρίας ”ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ A.Ε.”, που προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των ομολογιών ορίστηκε η 21η Ιανουαρίου 2008.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για τη σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας ”ΛΑΜΨΑ Α.Ε.”, σχετικά με την εξαγορά των μη εισηγμένων εταιριών ”WORLD SPIRIT LIMITED S.A.” και ”HARVARD INVESTMENTS CORPORATION”.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή για την εταιρία – Μέλος του ΧΑ ”ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.” επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών:

- ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.” με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την 22η Ιανουαρίου 2008 και

- ”PASAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.” με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την 23η Ιανουαρίου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v