Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Αρνητική η διάσπαση των 4.970 μονάδων

Αρνητική εξέλιξη αποτελεί η διάσπαση των 4.970 μονάδων από το ΓΔ εκτιμά η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση. Βραχυπρόθεσμα υπάρχει αρνητική δυναμική, με παράλληλα αύξηση των συναλλαγών, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στη δυνατότητα αντίδρασης από τις πλησιέστερες στηρίξεις

Εμπορική: Αρνητική η διάσπαση των 4.970 μονάδων
Αρνητική εξέλιξη αποτελεί η διάσπαση των 4.970 μονάδων από το ΓΔ εκτιμά η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Εμπορική βραχυπρόθεσμα υπάρχει αρνητική δυναμική, με παράλληλα αύξηση των συναλλαγών, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στη δυνατότητα αντίδρασης από τις πλησιέστερες στηρίξεις καθώς οι τεχνικοί δείκτες κατευθύνονται προς υπερπουλημένες περιοχές τιμών.

Μεσοπρόθεσμα η στήριξη κλειδί για την τάση του ΓΔ βρίσκεται στην περιοχή των 4.700 μονάδων αναφέρει η Εμπορική.

Επισημαίνει όμως ότι σε κάποιες δεικτοβαρείς μετοχές όπως στη Eurobank, διασπάστηκαν οι αντίστοιχες στηρίξεις. Η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική και να αναγκάζει να υιοθετήσουμε αμυντική επενδυτική στάση τουλάχιστον έως ότου εμφανιστούν ενδείξεις υπερβολής προς τα κάτω ή αντίθετα να διασπαστούν οι πρώτες αντιστάσεις, επισημαίνει η Εμπορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v