Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής βράβευση για τους αναλυτές της Alpha Bank

Τη 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, βάσει αντίστοιχης δημοσκόπησης που διοργανώνει το πρακτορείο Reuters, για την ακρίβεια των προβλέψεων στις αγορές συναλλάγματος κατέκτησε για το 2007 το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Alpha Bank.

Διεθνής βράβευση για τους αναλυτές της Alpha Bank
Τη 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, βάσει αντίστοιχης δημοσκόπησης που διοργανώνει το πρακτορείο Reuters, για την ακρίβεια των προβλέψεων στις αγορές συναλλάγματος κατέκτησε για το 2007 το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Υποδιεύθυνσης Σχεδιασμού και Συντονισμού Χρηματοοικονομικής Διαχειρίσεως Ομίλου της Alpha Bank.

Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση το εν λόγω τμήμα βραβεύθηκε για τις ιδιαίτερα ακριβείς εκτιμήσεις του σε ότι αφορά τις συναλλαγματικές ισοτιμίες (στερλίνα-δολάριο, δολάριο-ευρώ, δολάριο-γεν).

Σημειώνεται ότι το πρακτορείο Reuters βαθμολογεί κάθε μήνα τους συμμετέχοντες ανάλογα με την ακρίβεια των μηνιαίων προβλέψεών τους και δημοσιεύει την αντίστοιχη κατάταξη. Το Τμήμα Αναλύσεως Αγορών της Alpha Bank έχει συνολική βαθμολογία στην περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2007 που ανέρχεται στους 402 πόντους έναντι της αρίστης των 600 πόντων.

Στις δημοσκοπήσεις συμμετέχουν κάθε μήνα περίπου 60 Επενδυτικές Τράπεζες, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Κέντρα Οικονομικών Μελετών από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v