Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική πορεία των Α/Κ της ALICO το 2007

Το 2007 ήταν απο τις πιο ανταγωνιστικές χρονιές για τις αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων ALICO. Όλα τα αμοιβαία κεφάλαια ALICO που επενδύουν στο ελληνικό χρηματιστήριο ξεπέρασαν τον μέσο όρο της απόδοσης στην κατηγορία τους (15,76%).

Θετική πορεία των Α/Κ της ALICO το  2007
Το 2007 ήταν απο τις πιο ανταγωνιστικές χρονιές για τις αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων ALICO επιβεβαιώνοντας την βασική στρατηγική της εταιρίας για προσφορά διαχρονικά αξιόπιστων αποδόσεων στους επενδυτές.

Παρ’όλες τις αρνητικές αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων που επενδύουν σε δολαριακά ομόλογα λόγω της ισοτιμίας του δολαρίου το ALICO Ομολογιακό Εξωτερικού Δολαριακό κατατάχθηκε 2ο μεταξύ των 7 αμοιβαίων της κατηγορίας του.

Πέντε (5 )από τα 11 αμοιβαία κεφάλαια ALICO κατατάχθηκαν στην πρώτη πεντάδα και 9 από τα 14 στην αντίστοιχη δεκάδα των αμοιβαίων της κατηγορίας τους.

Οκτώ (8) από τα 11 αμοιβαία κεφάλαια ALICO ξεπέρασαν σε απόδοση τον μέσον όρο της κατηγορίας τους.

Όλα τα αμοιβαία κεφάλαια ALICO που επενδύουν στο ελληνικό χρηματιστήριο (ALICO Μετοχικό Εσωτερικού, ALICO Index Fund FTSE-20, ALICO Μετοχικό Εσωτερικού Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης), ξεπέρασαν τον μέσο όρο της απόδοσης στην κατηγορία τους (15,76%).

Το ίδιο συνέβη και με τα αμοιβαία κεφάλαια ALICO Διαθεσίμων Εσωτερικού, ALICO Ελληνικό Μικτό, ALICO Κρατικών Ομολόγων Εξωτερικού και ALICO Μικτό Εξωτερικού.

---ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ALICO

* ALICO ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΑΣ & ΜΙΚΡΗΣ ΚΕΦΑΛ/ΗΣ 6 ΑΠΟ 56

* ALICO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΚΤΟ 5 ΑΠΟ 24

* ALICO ΜΙΚΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 7 ΑΠΟ 18

* ALICO ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 5 ΑΠΟ 33

* ALICO ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 5 ΑΠΟ 21

* ALICO FUND OF FUNDS ΜΕΤΟΧΙΚΟ 4 ΑΠΟ 10

* Επιπλέον και τα τρία α/κ ασφαλιστικών φορέων που διαχειρίζεται η ALICO AIG ΑΕΔΑΚ κατατάχθηκαν στην πρώτη δεκάδα των αμοιβαίων της κατηγορίας τους.(Μικτά Εξωτερικού).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v