Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: ”Οk” στο νέο πλαίσιο για ΕΠΕΥ

Τις αποφάσεις για το νέο πλαίσιο υπολογισμού κεφαλαιακών απαιτήσεων των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών αλλά και το συμπλήρωμα του Πληροφοριακού Δελτίου για την δημόσια πρόταση του ΟΤΕ προς τους μετόχους της Cosmote ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Κεφαλαιαγορά: ”Οk” στο νέο πλαίσιο για ΕΠΕΥ
Τις αποφάσεις για το νέο πλαίσιο υπολογισμού κεφαλαιακών απαιτήσεων των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών αλλά και το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου του πρώτο ETF ενέκρινε μεταξύ άλλων στη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 459η/27.12.2007 συνεδρίασή του ενέκρινε ομόφωνα:

- Τις αποφάσεις για το νέο πλαίσιο υπολογισμού κεφαλαιακών απαιτήσεων των Επιχειρήσεων Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών

- Το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου του Α/Κ ”ΑLPHA ETF FTSE 20 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ” για την εισαγωγή των μεριδίων του στην Αγορά Αξιών του ΧΑ.

- Το συμπλήρωμα του Πληροφοριακού Δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας ”ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” προς τους μετόχους της εταιρίας ”COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.” για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της.

- Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ”ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.”. για τη δημόσια προσφορά με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, και την εισαγωγή των νέων μετοχών στην κατηγορία ”Υπό Επιτήρηση” της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

- Την προσωρινή αναστολή της άδειας λειτουργίας της DIALEX ΑΕΕΔ ΑΕΛΔΕ με έδρα την Αθήνα διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις επάρκειας ιδίων κεφαλαίων του άρθρου 39 του ν.3606/2007.

- Την επιβολή προστίμου ύψους 21.000 ευρώ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε, διότι δεν ενημέρωσε ως όφειλε βάσει του ΠΔ 51/92 όσον αφορά δικαιώματα ψήφου επί εισηγμένων εταιριών που αποκτούσε, ως ενεχυρούχος δανείστρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v