Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την αγορά AIM στο Λονδίνο «κοιτούν» δυο ελληνικές εταιρίες

Κινήσεις για ένταξή τους στο LSE και στην αγορά AIM από την εταιρία ΑΠΕ Solar Trucker Systems Solutions Ltd και τις Σχολές Ωμέγα.

Την αγορά AIM στο Λονδίνο «κοιτούν» δυο ελληνικές εταιρίες

H ROLAND BERGER & PARTNER S.A. ανέλαβε ως προτείνων σύμβουλος (introducing agent) σε συνεργασία με κορυφαίο Nominated Advisor του City του Λονδίνου την εισαγωγή των κάτωθι εταιρειών στο AIM Market του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου (London Stock Exchange).

A. Solar Tracker Solutions Limited Ltd στον τομέα των πρωτοποριακών εφαρμογών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

B. Ελληνική Ακαδημία Κλασσικών Σπουδών-Σχολές Ωμέγα στον τομέα της μεταπτυχιακής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στελεχών.

Στόχος είναι η ενδυνάμωση και εδραίωση της διαδικασίας άντλησης κεφαλαίων για ελληνικές επιχειρήσεις που δύνανται να εισαχθούν στην σημαντικότερη αγορά διεθνών κεφαλαίων παγκοσμίως με εξωστρέφεια και ξεπερνώντας τους περιορισμούς της Εθνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

Ο Όμιλος Strategic Investment Partners στον οποίο ανήκει η Roland Berger & Partner SA, έχει πραγματοποιήσει ως introducing agent επιτυχώς οκτώ εισαγωγές- IPO διεθνών εταιρειών στο London Stock Exchange AIM Market κυρίως στον Τομέα της Ενέργειας και των πρωτοποριακών Τεχνολογιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v