Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υπό αναθεώρηση σύσταση-τιμή από National-P&K

Υπό αναθεώρηση θέτει την σύσταση και την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η National Securities - P&K Research, όπως αναφέρει στο πρωινό της report (10/12). Εκτιμά πως η MIG δύναται να εξελιχθεί σε παράγοντα αποσταθεροποίησης για τις μετοχές του OTE .

ΟΤΕ: Υπό αναθεώρηση σύσταση-τιμή από National-P&K
Υπό αναθεώρηση θέτει την σύσταση και την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η National Securities - P&K Research, όπως αναφέρει στο πρωινό της report (10/12). Η προηγούμενη σύσταση ήταν ”overweight”, με τιμή στόχο τα 28 ευρώ ανά μετοχή.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η νομοθετική ρύθμιση που ανακοινώθηκε την Παρασκευή, αναφορικά με την απαγόρευση απόκτησης ποσοστού άνω του 20% σε εταιρείες ”στρατηγικού δημόσιου ενδιαφέροντος” χωρίς προηγούμενη έγκριση, αναφέρεται κυρίως στην MIG.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, το νομοθέτημα ενδέχεται να προσβληθεί από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ εκτιμά πως η MIG δύναται να εξελιχθεί σε παράγοντα αποσταθεροποίησης για τις μετοχές του OTE λόγω αναμενόμενης ύφεσης του δεδηλωμένου αγοραστικού ενδιαφέροντος και αύξησης της βραχυπρόθεσμης μεταβλητότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v