Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Νέες τιμές-στόχοι από τη Marfin

Οι υψηλές προοπτικές στην ενέργεια συνεχίζουν να στηρίζουν την αποτίμηση του ομίλου Μυτιληναίου, τονίζει στην έκθεσή της με ημερομηνία 4/12 η Marfin Analysis, θέτοντας την τιμή-στόχο για τον όμιλο στα 44 € με σύσταση ”buy”.

ΜΥΤΙΛ: Νέες τιμές-στόχοι από τη Marfin
Οι υψηλές προοπτικές στην ενέργεια συνεχίζουν να στηρίζουν την αποτίμηση του ομίλου Μυτιληναίου, τονίζει στην έκθεσή της με ημερομηνία 4/12 η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι ο όμιλος διαπραγματεύεται σε ελκυστικά επίπεδα με βάση το μοντέλο αποτίμησης της χρηματιστηριακής, με σημαντικό περιθώριο ανόδου να προέρχεται από την έκθεση του ομίλου στον τομέα της ενέργειας.

Η Marfin Analysis θέτει στα 44 ευρώ ανά μετοχή, από 45 ευρώ προηγουμένως, την τιμή-στόχο για τον όμιλο Μυτιληναίου, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”buy”, τονίζοντας πως η μειωμένη τιμή-στόχος προκύπτει από την ακύρωση 2,3 εκατ. ιδίων μετοχών του ομίλου.

Η Marfin αναπροσαρμόζει επίσης την αποτίμηση για τη ΜΕΤΚΑ, αυξάνοντας όμως παράλληλα την αποτίμηση για την Endesa Hellas και τη Sometra.

Για τη ΜΕΤΚΑ η νέα τιμή-στόχος ορίζεται στα 20,10 ευρώ, από 20,80 ευρώ προηγουμένως, λόγω καθυστερήσεων στα νέα projects. Η χρηματιστηριακή τονίζει πάντως πως παρά το ”ζήτημα timing” παραμένει θετική για τη μετοχή της ΜΕΤΚΑ, λόγω των σημαντικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στον τομέα των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v