Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SSSB: ”Ανακουφιστικά τα νέα για τον ΟΠΑΠ”

Συνεχίζεται το μπαράζ των εκθέσεων από την SSSB για τον ΟΠΑΠ, όπου σε νέο report με ημερομηνία 12/09/2002 (4ο στις τελευταίες ημέρες) σχολιάζει τις εξελίξεις από τη συνάντηση Βενιζέλου - ΕΠΑΕ και δηλώνει ”δικαιωμένος” για τις προβλέψεις του, αλλά και τις επισημάνσεις ότι οι πιέσεις στη μετοχή είναι υπερβολικές.

SSSB: ”Ανακουφιστικά τα νέα για τον ΟΠΑΠ”
Και νέα έκθεση (4η) εξέδωσε η SSSB για τον ΟΠΑΠ στις 12 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την κατηγορηματική άρνηση του υπουργείου Πολιτισμού στις απαιτήσεις της ΕΠΑΕ, με τον ξένο οίκο να αισθάνεται ”δικαιωμένος” από τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην έκθεση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο υπουργός Πολιτισμού απέρριψε κατηγορηματικά τις απαιτήσεις του ΕΣΑΠΕ για αύξηση των πληρωμών του ΟΠΑΠ προς αυτόν, καθώς μια τέτοια περίπτωση θα ”άνοιγε το κουτί της Πανδώρας”.

Επιπλέον, σύμφωνα με την SSSB, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και ανάδοχος στη δημόσια εγγραφή του ΟΠΑΠ, το ίδιο κατηγορηματική εμφανίστηκε η κυβέρνηση όσον αφορά στην ένταξη των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος στο ”στοίχημα”, εξαιτίας του ασυμβίβαστου της Intralot με τον Ολυμπιακό.

Η Schroder Salomon Smith Barney προσθέτει χαρακτηριστικά ότι οι εξελίξεις αυτές έρχονται να επαληθεύσουν προηγούμενες απόψεις της ίδιας, όσον αφορά στην υπερβολική χθεσινή αντίδραση και πίεση της αγοράς στις μετοχές του ΟΠΑΠ.

Επιπλέον, δεν βλέπει ιδιαίτερο κίνδυνο από οικονομικής και νομικής άποψης για τον ΟΠΑΠ σχετικά με πιθανή αντίδραση του ΕΣΑΠΕ. Η SSSB, επαναδιατυπώνει τη σύσταση outperform, μεσαίου ρίσκου για τον ΟΠΑΠ, με την τιμή στόχο να παραμένει στα 13 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v