Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πώς σχολιάζουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα

Στα 28 ευρώ, από 26,3 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η National Sec. – P&K (30/11), διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, ενώ η Credit Suisse αναθεωρεί ανοδικά τις προβλέψεις της για την κερδοφορία του Οργανισμού. Πώς σχολιάζουν οι αναλυτές τα μεγέθη 9μήνου που ανακοινώθηκαν.

ΟΤΕ: Πώς σχολιάζουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΤΕ προχώρησε η National Securities - P&K Research, ενώ σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για την κερδοφορία του Οργανισμού προχώρησε η Credit Suisse, κατόπιν των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για το εννεάμηνο, το οποίο, σε γενικές γραμμές, όπως αναφέρουν οι αναλυτές, ευθυγραμμίστηκε με τις προσδοκίες.

Στα 28 ευρώ, από 26,3 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η National Sec. – P&K στο ημερήσιο report (30/11), διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για το γ’ τρίμηνο ευθυγραμμίστηκαν σε γενικές γραμμές με τις εκτιμήσεις, όμως ήταν ελαφρώς χαμηλότερα των δικών της προβλέψεων.

Η Credit Suisse, στην έκθεσή της με ημερομηνία 29/11, στην οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 26 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση ”neutral”, προχωρά σε προσαρμογή των εκτιμήσεών της για την εξαγορά των μειοψηφιών της Cosmote.

Συγκεκριμένα, αυξάνει κατά 10,6% τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη του 2008, στα 748,5 εκατ. ευρώ, και κατά 12% τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη του 2009 στα 858,6 εκατ. ευρώ.

Η Proton Securities αναφέρει ότι σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Οργανισμός ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες των αναλυτών. Σημειώνει πως η σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα δείχνει να αντέχει στις ανταγωνιστικές πιέσεις, ενώ για τη Rom Telecom εκτιμά ότι η ”αποδοχή” των νέων υπηρεσιών της δεν ”μεταφράζεται” ακόμα σε κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v