Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG Sec: Νέες αποτίμησεις για ΙΝΛΟΤ, ATE, Σαράντη

Nέες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές της ΑΤΕ, της Intralot και του Σαράντη η Eurobank Sec σε ξεχωριστές εκθέσεις. Για την ΑΤΕ η νέα αποτίμηση είναι στα 4,4 ευρώ (outperform), για την Intralot (outperform) στα 15,15 ευρώ και για το Σαράντη (market perform) στα 12 ευρώ.

EFG Sec: Νέες αποτίμησεις για ΙΝΛΟΤ, ATE, Σαράντη
Nέες τιμές – στόχους θέτει για τις μετοχές της ΑΤΕ, της Intralot και του Σαράντη η Eurobank Sec σε ξεχωριστές εκθέσεις.

Ειδικότερα η χρηματιστηριακή σε έκθεση με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου θέτει νέα τιμή – στόχο τα 4,4 ευρώ, από 4,6 ευρώ πριν για τη μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

H χρηματιστηριακή αναθεωρεί χαμηλότερα τις εκτιμήσεις για τα καθαρά κέρδη της τράπεζας το 2007 και 2008 λόγω εκτιμήσεων για πιέσεις στο κομμάτι των καθαρών εσόδων από τόκους της ΑΤΕ. Ωστόσο τονίζει πως παραμένει θετική για την Αγροτική Τράπεζα, αναφέροντας ότι η τιμή - στόχος που θέτει συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 19% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Για τη μετοχή της Intralot η νέα αποτίμηση τίθεται στα 15,15 ευρώ μετά το split της εισηγμένης, με τη σύσταση να παραμένει ”outperform”. Η Eurobank Sec προχωρά στην αναπροσαρμογή της τιμής – στόχου από τα 30,3 ευρώ που ήταν προηγουμένως τονίζοντας την εμπιστοσύνη της εταιρίας στη δυνατότητα να δημιουργεί αξία.

Αναφορικά με το Σαράντη η Eurobank Sec θέτει την τιμή – στόχο στα 12 ευρώ, από 10 ευρώ προηγουμένως επαναδιατυπώνοντας τη σύσταση ”market perform”. Η αύξηση στην αποτίμηση αντανακλά το βελτιωμένο μακροοικονομικό περιβάλλον των χωρών της ΝΑ Ευρώπης στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρία.

Η μετοχή της ΑΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Νοεμβρίου στα 3,7 ευρώ, της Intralot στα 12,96 ευρώ και του Σαράντη στα 12,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v