Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η HSBC για το εννεάμηνο των ΟΠΑΠ- ΔΕΗ

Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα εννεαμήνου ΔΕΗ και ΟΠΑΠ κυκλοφόρησε η HSBC σε δύο ξεχωριστά της report. Κέρδη 112 εκατ. ευρώ αναμένονται για τη ΔΕΗ και 414,5 εκατ. ευρώ για τον ΟΠΑΠ.

Τι βλέπει η HSBC για το εννεάμηνο των ΟΠΑΠ- ΔΕΗ
Τις προβλέψεις της για το εννεάμηνο των ΔΕΗ και ΟΠΑΠ κυκλοφόρησε η HSBC σε δύο ξεχωριστά της report.

Πωλήσεις στα 3,82 δισ. ευρώ και κέρδη 112 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 58%) αναμένει η HSBC ότι θα εμφανίσει στο εννεάμηνο η ΔΕΗ. Σε σχετικό Preview της με σημερινή ημερομηνία η HSBC προβλέπει ότι τα EBITDA θα διαμορφωθούν στα 654 εκατ. ευρώ.

Ο οίκος έχει τιμή στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ τα 29 ευρώ και σύσταση neutral. Κατά την εκτίμησή του, η ΔΕΗ παραμένει περισσότερο ”κερδοσκοπικό παιχνίδι” σε σχέση με τις ρυθμιστικές αποφάσεις και την τιμή του πετρελαίου, παρά μια πραγματική ιστορία αναδιάρθρωσης. Η ΔΕΗ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου στις 21 Νοεμβρίου.

Καθαρά κέρδη 414,5 εκατ. ευρώ (αύξηση κατά 17%) και πωλήσεις 1,47 δισ. ευρώ είναι οι προβλέψεις της HSBC για το εννεάμηνο του ΟΠΑΠ που ανακοινώνεται την ίδια ημέρα. Η σύσταση είναι ”overweight” και η τιμή στόχος στα 31 ευρώ. Ο οίκος προβλέπει κάμψη των πωλήσεων του Στοιχήματος στο τρίτο τρίμηνο, αλλά και διατήρηση των δυνατών επιδόσεων του KINO.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v