Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Τι ”βλέπει” η τεχνική ανάλυση της Ωμέγα

Ελκυστικά για τοποθετήσεις βραχυπρόθεσμων επενδυτών χαρακτηρίζει τα τρέχοντα επίπεδα (6,72 ευρώ) της Intracom, η σημερινή τεχνική ανάλυση της Ωμέγα, εφόσον, όπως επισημαίνεται, η διαπραγµάτευση γίνεται κοντά σε επίπεδα στήριξης και η µεταβλητότητα παρουσιάζεται µειωµένη.

Intracom: Τι ”βλέπει” η τεχνική ανάλυση της Ωμέγα
Ελκυστικά για τοποθετήσεις χαρακτηρίζει τα τρέχοντα επίπεδα (6,72 ευρώ) της μετοχής της Intracom στο σημερινό report τεχνικής ανάλυσης η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ, ιδιαίτερα, όπως τονίζεται, για τους βραχυπρόθεσµους επενδυτές, εφόσον η διαπραγµάτευση γίνεται κοντά σε επίπεδα στήριξης και η µεταβλητότητα παρουσιάζεται µειωµένη.

Σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση της Ωμέγα η βραχυχρόνια τάση της μετοχής είναι ”πτωτική”, η αντίσταση εντοπίζεται στα 7,2 ευρώ και η στήριξη στα 6,5 ευρώ.

Ενίσχυση των θέσεων, όπως προσθέτει, θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση αποφασιστικής διάσπασης της πρώτης αντίστασης στο επίπεδο των 7,20 euro µε ισχυρό όγκο συναλλαγών, η οποία θα ανοίξει το δρόµο έως την επόµενη αντίσταση - στόχο στην περιοχή των 8 euro.

Τέλος, ενδεχόµενη αδυναµία και καθοδική διάσπαση της στήριξης των 6,50 euro, θα αποτελέσει αρνητική εξέλιξη για την βραχυπρόθεσµη πορεία της µετοχής, ενώ θα ανοίξει το δρόµο έως την επόµενη στήριξη στην περιοχή των 5,90 euro, τονίζει η Ωμέγα.

Η τιµή της µετοχής, σύμφωνα με το διάγραμμα (βλ. Συνοδευτικό Υλικό) µετά από την δηµιουργία βάσης τιµών στην περιοχή των 2,30 euro εισήλθε σε ανοδική τάση. Στο διάγραµµα τιµών εύκολα διακρίνεται η έντονη ανοδική κίνηση που ξεκίνησε περί τα τέλη του 1996 και οδήγησε τη µετοχή σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα τιµών.

Όπως ήταν φυσικό, µετά την κορύφωση που επήλθε στα µέσα Οκτωβρίου του 1999, καταγράφοντας το ιστορικό υψηλό των 49,90 euro, η µετοχή άρχισε να υποχωρεί προς χαµηλότερα επίπεδα τιµών. Μετά από µια περίοδο ανάπαυλας των τιµών, συνέχισε η υποχώρησή της, ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων προσέγγισε το επίπεδο των 6,60 euro, επισημαίνει η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v