Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Υποβάθμιση από Dresdner Kleinwort

Σε υποβάθμιση της σύστασης για την Cosmote, από ”add” σε ”hold”, προχωρά με έκθεσή της στις 12/11 η Dresdner Kleinwort, μειώνοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 26,25 ευρώ ανά μετοχή, από 26,50 ευρώ προηγουμένως. Παράλληλα, προτείνει ”στροφή” προς την Telekom Austria.

Cosmote: Υποβάθμιση από Dresdner Kleinwort
Σε υποβάθμιση της σύστασης για την Cosmote, από ”add” σε ”hold”, προχωρά με έκθεσή της στις 12/11 η Dresdner Kleinwort, μειώνοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 26,25 ευρώ ανά μετοχή, από 26,50 ευρώ προηγουμένως.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος, μετά την δημόσια προσφορά του ΟΤΕ και την απόκτηση ενός επιπλέον ποσοστού 11% στην Cosmote, η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ευθυγραμμίζεται με την τιμή στόχο και την τιμή της προσφοράς.

Παράλληλα, προτείνει ”στροφή” προς την Telekom Austria, για την οποία δίνει σύσταση ”buy” με τιμή-στόχο τα 25 ευρώ.

Σύμφωνα με την Dresdner Kleinwort, η Telekom Austria έχει παρόμοια ”χνάρια” με αυτά της Cosmote και σχεδιάζει να επεκταθεί περαιτέρω, μέσω της εξαγοράς της BH Telecom (στην Βοσνία), ενδεχομένως το α’ εξάμηνο του 2008. σημειώνει ότι καθώς το 74% της αξίας της αυστριακής εταιρείας προέρχεται από τα assets της κινητής τηλεφωνίας, η Telekom Austria είναι η πιο ”κινητή” από τις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v